« terug naar vorige pagina

Onze visie

Hoger doel

Samen werken aan uw gezondheid.
Wij hebben aandacht voor de individuele vragen, wensen en behoeften van de patiënt op het gebied van gezondheid. We stimuleren het vermogen van de patiënt om met uitdagingen op dit gebied om te gaan. We zorgen dat de patiënt zelf de regie kan houden. We werken samen met diverse disciplines in onze wijk, gemeente of regio.

Visie

Wij leveren deskundige en betrouwbare huisartsenzorg op een duurzame wijze. 
Deskundige zorg volgens de NHG standaarden en de wetenschappelijke ontwikkelingen. Betrouwbaar met goede bereikbaarheid, aandacht voor privacy, duidelijkheid over wat wij doen en wanneer voor onze patiënten. 
Duurzame huisartsenzorg betekent voor ons klimaatvriendelijk en een gezonde bedrijfsvoering voor medewerkers en de huisartsenpraktijk.  
We kijken naar wat de patiënt zelf kan doen, wat vanuit de samenleving geboden kan worden en welke professionele ondersteuning nodig is. We streven naar de juiste zorg op de juiste plek en zo dicht mogelijk bij huis, waar mogelijk.

Kernwaarden

  • Wij zorgen voor een werkklimaat waarin werkplezier, betrokkenheid, vertrouwen, collegialiteit en gelijkwaardigheid centraal staat.
  • Wij werken als team van huisartsen, doktersassistentes- en praktijkondersteuners voor laagdrempelige zorg voor onze patiënten.
  • Onze werkwijze is efficiënt, duurzaam en toekomstbesteding, ondernemend en we zorgen voor een financieel gezonde organisatie.
  • Wij onderschrijven de vier waarden van de toekomstige huisartsenzorg van de LHV; persoonsgericht, gericht op medische vragen, continu en gezamenlijk.
  • We leveren huisartsgeneeskunde in de breedste zin en leiden zorgverleners op en participeren in (wetenschappelijk) onderzoek.
  • Wij dragen bij aan de ontwikkeling van de eerstelijnszorg.